FÁNCSI HEGYI PINCE

Gábor felkészülten érkezett hozzánk, hiszen kérésére az értekezlet előtti hetekben előre elküldtünk Neki minden fontos információt, adatot a pincészetről. Beszélgetésünk alatt kezdek körvonalazódni jövőbeli terveink. Számos dologgal kapcsolatban változott az addigi véleményünk Gábor segítsége által. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy valóra váltsuk az elhangzott terveket, Korrektnek tartjuk és ezúton is köszönjük, hogy felajánlotta további segítségét, ha szükségünk van rá. 

 

Fáncsi Hegyi Pince Csapata

 

 

EZERJÓ BORKERESKEDÉS

  "Nagyon sokat tanulunk Gábortól már olyan alapvető dolgokban is, hogy hogyan használjuk a Facebook-ot. Segítségével jobban tudjuk kontrollálni a marketingünket, és tervezettebben, szervezettebben tesszük meg a soron következő lépéseket. Már pár havi közös munka után jól látszik, hogy az összefogottabb marketing pozitívan fog hatni év végi eredményeinkre."

 

Eperjesi Péter

 

 

BORPALOTA BORÁSZAT

  "Évek óta tanácstalanul álltunk a marketing misztériuma előtt. Költöttünk is rá, nem is keveset, de a remélt eredmény soha nem következett be. Borászatunk mérete és alacsony személyi állománya pedig nem tette lehetővé külön marketing szakember alkalmazását.

  A borászat fejlődése érdekében úgy ítéltük meg, itt az ideje egy szakértő véleményét kikérni. Egy ideje olvassuk a Bormarketing 1x1 blogot és a mindannyiunk számára érthetően levezetett okfejtések gyakran célba találtak a működésünkben, ezért úgy gondoltuk személyes konzultáció keretében egy komplexebb, borászatunkra szabott marketing terv kialakításában tudna nekünk Gábor segíteni.

  A konzultációnkra Gábor már a korábban elküldött háttéranyagokból felkészülten és az ezek alapján kialakított koncepciótervvel érkezett. Eljött hozzánk az ország másik felére, nem nekünk kellett utazni és nem kellett a munkából kiesve hozzá alkalmazkodni, ami jelentős könnyebbség volt. A marketing laikusok számára nehezen meghatározható jellegét fordította le nekünk, borászatunkra szabva. Mit, hol és miért kell tenni ahhoz, hogy sikeresebbek legyünk. Magas szakmai tudását egy szerény személyiség mögé rejti, amely üdítő frissesség volt a korábbi negatív tapasztalatainkkal szemben. Ez nekünk mindig azt mutatja, hogy nem a személyével, hanem a szakmaiságával akar minket meggyőzni. A nap végére közösen kialakítottuk a marketing koncepciót, amelyet a következő hónapokban szem előtt tartunk és előre láthatóan fél év múlva Gáborral együtt értékelünk és frissítünk." 

dr. Dunai Bernadett

TAKÁCS ZSOLT PINCÉSZETE

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Gábornak, aki segített elindulni egy hosszú, kihívásokkal teli úton. Tavasszal találkoztunk először, amikor is igénybe vettük az egyszeri konzultációt. A találkozás megerősített minket abban, hogy igenis kell a változás, és a marketing. Anélkül nem megy. Kidolgoztunk egy új irányt, arculatot a borászatunknak, és azóta is keményen dolgozunk a célunk eléréséért, amit hamarosan minden borkedvelő megismerhet 

Takacs Zsolt

 

KŐVÁGÓ PINCE

 

 

  "Hasznosnak ítéltük meg a konzultációt, és kaptunk új információkat is, melyek nekünk nem fordultak meg a fejünkben. Az új információk mellett pedig néhány dologban megerősítést szereztünk, hogy jól gondoljuk, illetve jó irányba indultunk el.

  Ezen kívül jó volt hallani egy külső szakember véleményét rólunk, hogyan látja az eddigi munkánkat és milyen észrevételei vannak azzal kapcsolatban." 

Dér Beáta és Norbert

 

 

VERITAS BORKERESKEDÉS

  "Gábor valamivel több, mint fél évig segítette munkánkat. Hozzáértésének köszönhetően ez idő alatt - megítélésem szerint - jelentősen javult a kommunikációnk mind a partnereink, mind pedig a vásárlóink felé.

  Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk a termelő partnerektől a kapcsolaterősítő munkánk fejlődését illetően, és az ez idő alatt végzett marketing és kommunikációs erőfeszítéseknek köszönhetően cégünk megítélése tovább erősödött."

 

Diószegi Dezső
 

 

BOCK BORÁSZAT

A Gridline Kreatív Ügynökség 2009 novembere óta végzi el kreatív megbízásainkat. A közös munka során egy teljesen új megjelenést kapott cégünk, amely véleményünk szerint hűen tükrözi azt, amit mi magunkról szeretnénk elmondani az embereknek. Segítségüknek köszönhetően jelentősen fejlődött online kapcsolatunk is vevőinkkel. Általuk készített minőségi hirdetéseinket a külföldi lapok is elismeréssel fogadták.

Az alábbi feladatok kerültek kivitelezésre:

  • arculatépítés
  • hirdetések
  • weboldalak
  • kültéri megjelenések
  • fesztivál megjelenések
  • szóróanyagok
  • címketervek
  • egyéb kiegészítő termékek

Összességében elégedettek vagyunk szolgáltatásaikkal. Úgy gondoljuk, hogy elfogadható áron tudtak hozzájárulni cégünk hírnevének öregbítéséhez.

Szerencsés László

Szólj hozzá Te is!
1 hozzászólás
Belépés más szolgáltatásokban élő regisztrációval
FHP
FHP 2017. máj. 04.
Gábor felkészülten érkezett hozzánk, hiszen kérésére az értekezlet előtti hetekben előre elküldtünk Neki minden fontos információt,adatot a pincészetről. Beszélgetésünk alatt kezdek körvonalazódni jövőbeli terveink. Számos dologgal kapcsolatban változott az addigi véleményünk Gábor segítsége által. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy valóra váltsuk az elhangzott terveket, Korrektnek tartjuk és ezúton is köszönjük, hogy felajánlotta további segítségét, ha szükségünk van rá.
Fáncsi Hegyi Pince Csapata
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem