Mi a  Wineliner?

  • Közvetlen értékesítés, fix díjak nélkül
  • Annyit adsz el, amennyit szeretnél
  • Igazold vissza a rendelést, add oda a futárnak, és kész is
  • Engedd, hogy felfedezzenek a felhasználók
  • Szerezz jó értékelést, és légy te a következő sztár pincészet!
  • Pincészeted a hatósági engedély feltöltését és ellenőrzését követően maximum 1 napon belül megjelenik a weboldalon

Miért éri meg borászként regisztrálni?

  A Wineliner kihívásokkal teli izgalmas feladata, hogy családi vagy kisméretű feltörekvő borászatod számára teremtsen meg, egy az eddigiektől könnyebben járható, egyszerűbb és hatékonyabb utat az értékesítésben. A vevői, fogyasztói értékelések és vélemények adta pozitív erő segítségével sok olyan potenciális vásárlót is megszólíthatsz, akik korábban talán nem is hallottak pincédről és nem is kóstolták boraidat. Most mégis magabiztosan és egyszerűen vásárolhatnak tőled.

  Az alapítók szándéka hogy az online közösségi borpiactér adta lehetőséget kihasználva saját készítésű és büszkén vállalt boraidat bor nagy és kiskereskedők, áruházak bevonása nélkül közvetlenül a fogyasztóidnak értékesíthesd így megtartva boraid árának a megszokottól nagyobb részét.

 

Regisztrálj Bormarketing1x1 kedvezménnyel!

  Lassan sportot űzök abból, hogy csak olyan szolgáltatások jöhetnek be az oldalra, melyeknek egyrészt van szerintem értelme, másrészt rajtam keresztül nagyobb kedvezményt nyújt, mint saját magánál. Vedd ezt úgy, hogy helyetted alkudtam. Így ha elindítod a regisztrációt a wineliner.com oldalon, akkor fél évig 25% helyett 15% jutalékot kell csak fizetned. Annyi a dolgod csupán, hogy a regisztráció után kuldesz egy e-mailt a wineliner-nek, hogy élni szeretnél a Bormarketing1x1 kedvezménnyel.

 

regisztrálok

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem