Ma a marketing és a kommunikáció központja a weboldal. Minden szál ide vezet, ezen a felületen erősítjük meg a vevőt a vásárlási szándékában, és itt tartjuk a kapcsolatot a már elkötelezett követőinkkel. Ez a legerősebb pillér, ami az eladást szolgálhatja. Az alábbi feladatokat kaptam a közelebbi és a távolabbi múltban:

 

 

 

Kúria Borétterem - Villány​

A weboldal tervezésénél figyelembe kellett venni az arculat által jól meghatározott célközönséget. Minden elemében sugároznia kell a prémium minőséget, de természetesen az ergonómiai szempontok figyelembevételével. Ezt az oldal már a kiemelt partnerem, a Pillangó Weboldal rendszerében került megtervezésre. 

Ennek a rendszernek a segítségével egy tökéletesen biztonságos, zárt rendszerű (nehéz feltörni), és hibátlanul reszponzív (minden készüléken jól működik a monitortól a mobiltelefonig) weboldalt készítettünk, ráadásul az oldal tudásához képest gazdaságos áron.

 

Lajvér Borház - Szekszárd​

A weboldal tervezésénél komoly fejtörést okozott, hogy szerettünk volna "trendik" lenni, mint egy sok, teljes szélességű képpel ellátott Wordpress, vagy Joomla oldal, de nem szerettük volna kitenni a weboldalt azoknak a veszélyeknek, amelyek ezeket a nyílt forráskódú rendszereket fenyegetik. Tehát egyedi programozással kellett megoldani egy nagyon látványos oldalt. 

Több, marketing szempontból jól átgondolt elemet tettünk bele, mint például a főoldali slider-be (amit legelőször meglát az érdeklődő) épített eseménynaptár és linkelt szalagcím. Integrált webshopot kapott az oldal, melynek kosártartalmát folyamatosan láthatóvá tettük a jobb felső sarokban, és egyediségként a vevők által csillagokkal értékelhető termékkatalógussal láttuk el,

 

Bock Borászat - Villány​

Az akkori online trendekhez viszonyítva egy alaposan felkészült rendszert építettünk fel közösen. Három weboldal készült el egy időben, és aldomain-ekkel (pl.: etterem.bock.hu) kapcsolódtak a fő weboldalhoz. 

Egy oldal a borászatról szólt, egy oldal az étteremről és panzióról egyben és készült egy külön webshop is. Mindhárom oldal több ponton is össze volt kötve egymásra irányuló linkekkel. Tagoltsága miatt jól lehetett pozícionálni a hirdetésekben.

 

Szeretnél többet megtudni erről a szolgáltatásról?
Kérdezd meg most!

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem