Vannak magabiztos, és kevésbé magabiztos partnerek, akik belátják, hogy egy külső vélemény, vagy egy más, tapasztaltabb látásmód sokat tud segíteni a saját bormarketingükben.

 

 

  A sok megkeresésnek mérhetetlenül örülök. Ez azt jelenti, hogy nem hiába koptatom az ujjaim ennyit a gép előtt. Olvassátok a blogom és figyeltek rám. KÖSZÖNÖM!

  Ez számomra azt jelenti, hogy igenis van igény a bormarketing jelenlétére a borász szakmában. Komolyan veszem, amit csinálok, ezért igyekszem mindent megtenni, amit csak tudok, hogy minél hamarabb sínre kerüljön a marketinged.

  Annyira bízom abban, hogy tudok segíteni, hogy garanciát adok a munkámra. Érdekel? Görgess lejjebb!

Tégy próbára ingyen!

  Bizonytalan vagy? Nem tudod, hogy szükséged van-e egyáltalán segítségre? Semmi gond! Kidolgoztam egy olyan marketing mankót, amely közérthető módon, lépésről-lépésre viszvégig az úton onnantól, hogy felismered a céged erősségeit és gyengéit odáig, hogy teljesen egyedül, és ami még fontosabb, könnyedén megtervezed az éves marketinged!

  Annyi a dolgod csupán, hogy a "kérem" gombra kattintva megadod a mailcímed, ahová küldhetem a tudásanyagot. Nos, mire vársz?

 

kérem

 

"Évek óta tanácstalanul álltunk a marketing misztériuma előtt. Költöttünk is rá, nem is keveset, de a remélt eredmény soha nem következett be..."      dr. Dunai Bernadett, Dubicz Borászat

 

Hogyan működik a segítségnyújtás?

 

Konzultáció

Lehetőség van a személyes konzultáció kérésére, mely a következőképp működik:

  1. Először bekérek mail-ben minden fellelhető anyagot a pincészetedről. Lehet leírás, youtube link, power point anyag, tehát bármi. Ezen túl megkérlek, hogy pár mondatban jellemezd az eddigi bormarketing tevékenységet. Az sem baj, ha kevés, azt a keveset is tudnom kell. Ide értem az online megjelenéseket, a fesztivál kitelepüléseket és az esetleges újság cikkeket.
     
  2. Ha ezeken átrágtam magam, akkor megbeszélünk egy személyes találkozót a Te pincészetedben ahol egy egynapos intenzív konzultációt tartunk. Bemutatod nekem a pincészetet, átbeszéljük a lehetőségeket, és megkeressük együtt az irányt, és a célokat. Ehhez nagyon fontos, hogy a döntéshozónak (tulaj, vagy ügyvezető) és a marketinggel foglalkozó kollégának (ha van) egész nap rendelkezésre kell állnia.

A nap végére kialakul a teljes kép a marketinged feladatairól, úgy fogok eljönni tőled, hogy világosan látod majd az előtted álló egy évet.

 

Az egy napos konzultáció ára elégedettségi garanciával*: 120.000,- Ft + Áfa

*A garancia részleteihez görgess lejjebb!

Tanácsadás

"...Már pár havi közös munka után jól látszik, hogy az összefogottabb marketing pozitívan fog hatni év végi eredményeinkre."    Eperjesi Péter, Ezerjó Borszaküzlet

 

  A konzultáció továbbfejlesztett, vagy ha úgy tetszik rendszeresített változata a tanácsadás. Ez egy jóval szorosabb együttműködést von maga után. Együtt kell "lélegeznem" a borászattal, és meg kell tanulnom a működés legapróbb részleteit. Csak így lehet hatékony és értékes lépéseket tenni a fejlődés irányába.

  Az együttműködés során havonta egyszer egész napos meetinget tartunk a borászatnál az előre a segítségemre kijelölt kollégával, és a döntéshozóval, ha belefér az idejébe. Ilyenkor kiértékeljük az elmúlt hónapra előirányzott lépéseket, azok eredményeit, és meghatározzuk a következő hónap feladatait.

  Minden hónapról beszámolót írok a döntéshozónak a pontos tájékoztatás érdekében, majd fél évente leülünk és felmérjük együtt az elért eredményeket, feltérképezzük a hiányosságokat, és nagyobb hangsúllyal tervezzük tovább az erősségeket. A meetingek közötti időben telefonon, vagy e-mailben szükség esetén rendelkezésre állok.

  Tanácsadásra minimum fél, ideális esetben egy éves szerződést ajánlok a megrendelőnek. Ennél rövidebb idő alatt érdemi eredményekre nem lehet számítani.

 

A rendszeres tanácsadás ára elégedettségi garanciával*: 250.000,- Ft + Áfa

*A garancia részleteihez görgess lejjebb!

"...jelentősen javult a kommunikációnk mind a partnereink, mind pedig a vásárlóink felé."   Diószegi Dezső, Veritas Borkereskedés

Elégedettségi garancia

  Bízom abban, hogy tudok segíteni, és biztosítani akarlak Téged, hogy ne érezd kockázatosnak az együttműködést, ezért garanciát adok a munkámra. A garancia egyszerű: Ha nem vagy elégedett, nem kell fizetned. Különösebb indoklás nélkül mondhatod azt a konzultációs nap végén, vagy a tanácsadás első két hetének végén, hogy nem azt kaptad, amit vártál, ezért nem fizetsz. El fogom fogadni a döntésed.

 

Ha érdekel valamelyik lehetőség, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot,
és vágjunk bele kockázat nélkül! 

 

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem