Mi az a Rapid Business?

​A Rapid Business a SALES&MORE üzleti konferenciája, ahol egy jól szervezett tematika segítségével új kapcsolatokat teremthetnek a meghívott partnerek. Megfigyelve a piacon található üzleti találkozókat, a cég arra törekedett, hogy optimalizálja a rendezvényen megjelent személyek és a lehetséges megismerkedések arányát.

 

 

Milyen lehetőséget kínál a rendezvény a borászoknak?

  A jelentkező borászok közül kiválasztásra kerülnek azok, akiknek lehetőséget adnak a rendezvény szervezői, hogy bemutathassák boraikat ennek a kifejezetten üzletemberekből álló kiemelt célcsoportnak. A rendezvényen a bemutatkozó borászat rendelkezésére áll fél óra a bemutatkozásra, akár projektor haszálatával, továbbá biztosítanak két főre belépőt, kóstoltató asztalt, poharakat és jeget.
  A legtöbbször az InterContinental Hotelben megrendezésre kerülő eseményen lehetőség van szórólapok, és rollup kihelyezésére is, továbbá egy plusz adalék: a kóstoltató borászat részt vehet a rapid üzleti beszélgetésekben, ahol konkrét partnerekre és üzletekre találhat.
 

Mennyibe kerül mindez?

  A rendezvényen való részvétel, a bemutatkozó és a rapid üzleti megbeszélések díjtalanok, illetve az elkóstoltatott borok értékének megfelelőek. A helyszínen eladott borok, illetve a helyszínen felvett rendelések értékének 20%-a jutalékként kerül felszámolásra. 
 

Ajánlott felkészülés.

  Cégekről lévén szó hasznos, ha konkrét csomagajánlatokkal érkezel. A helyszíni eladásokat érdemes úgy ösztönözni, hogy az ajánlatokat, melyeket viszel, csak aznapra érvényesíted, így presszionálod a partnert, hogy ha nem veszi meg, vagy legalább nem rendeli meg azonnal, akkor lemarad róla.
 

 

Ha érdekel ez a megjelenési lehetőség, akkor jelentkezz az alábbi űrlapon!

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem