Bátran állítom, hogy ez az egyik legkomlyabb média megjelenés. amit elkövethet ma egy borászat. Az történt ugyanis, hogy a hazai bormarketing iránt érzett elköteleződés folytán a Blikk egyedi ajánlatokat készített a borászatok, borkereskedők részére, melyek kivitelezésében szakmai együttműködő partnerként kérte fel a Bormarketing1x1-et. Ennek köszönhetően a borászati szektor számára már rövid távon is megtérülő befektetést jelent ez a megjelenési megoldás. Gondolj csak bele, 2-2,5 milliós elérést produkál egyetlen csomag, ami gyakorlatilag az ország negyede. Az elérés számossága mellett ugyanakkor fontos a célcsoport fizetőképessége is, melyet a csomag részeként a nyomtatott napilapban történő megjelenés kiemelten garantál.

De figyelem, ne hirdess itt...

...ha nem érhetők el könnyen a boraid (pl.: multik, vagy webshop), vagy nincs komolyabb turisztikai szolgáltatásod. Ha ezek nincsenek, akkor nem fog működni, le foglak beszélni róla.

 

Akik már megszavazták a bizalmat: Bodri Pincészet, Eszterbauer Borászat, Frittmann Borászat, Haraszthy Pincészet, Holdvölgy Borászat, Kristinus Borbirtok, Magyar Borok Útja Rallye, Szegedi Városkép Kft. (BorTér)

"Első alkalommal hirdettünk a Blikkben és annak online felületén. Nagyon elégedettek voltunk. Jó ár-érték arányú szolgáltatás, kedves kiszolgálás és igényes anyag összeállítása." - Eszterbauer Ildikó

"Gyors, rugalmas együttműködésként tudnánk jellemezni a közös munkánkat, jól összegezte Gábor azokat az információkat, amelyeket szerettünk volna kommunikálni magunkról." - Frittmann Anita

"Összességében nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással, mind a lebonyolítással, mind a végső eredménnyel. ... Reméljük lesz még lehetőségünk együtt dolgozni a jövőben." - Bak Zsófia, Haraszthy Pincészet

 
  Több egyedi, vagy csoportos PR megjelenést indítunk, melyekről, ha feliratkozol a hirlevélre ITT, akkor folyamatosan tájékoztatást kaphatsz. Ezen felül az alábbi csomagokból választhatsz:
 

Minimum csomag

- 1/8 oldal megjelenés a berliner és a tabloid* méretű újságokban kreatív tartalommal
- Facebook felvezető poszt megjelenés linkkel
 

Standard csomag

- 1/3 oldal megjelenés a berliner és a tabloid* méretű újságokban interjú, vagy ajánlott aktuális témákban
- Online publikálás azonos, vagy következő napon, linkkel a hirdető értékesítési felületére
- Az online publikációhoz csatolt képgaléria
- Facebook felvezető poszt megjelenés linkkel
 
A csomag várható össz elérése: 2 100 000 fő
 

Prémium csomag

- 1/2 oldal megjelenés a berliner és a tabloid* méretű újságokban, nagy helyszíni interjú témában
- Riport és birtokfotó sorozat, amely a megjelenést követően szabadon felhasználható
- Vásárlóösztönző hátlap (borító4) kupon mindkét méretű újságban
- Online publikálás azonos, vagy következő napon, linkkel a hirdető értékesítési felületére
- Facebook felvezető poszt megjelenés linkkel
- Facebook értékesítésösztönző poszt értékesítő helyi linkkel
 
A csomag várható össz elérése: 2 800 000 fő
 

Választható extra megjelenések: 

- Facebook megjelenés. Ajánlott felvezető poszt a megjelenés előtti napon, és az online megjelenést követően két nappal emlékeztető jelleggel, valamint termék-, vagy eseménypromóciós jelleggel.
- Hírlevél kiküldés termék-, vagy eseménypromóciós jelleggel.
- Online rövidhír a Blikk.hu-n a cikk megjelenése előtt és/vagy után két héten belül.
- videó készítése és publiklálása a Blikk.hu-n egyedi ajánlat szerint, kapott brief alapján
 
* Két méretben jelenik meg az újság egy időben. A berliner a hagyomános nagy Blikk méret, a tabloid, pedig egy kisebb, könnyebben lapozható formátum.​
 
  A csomagok összetételében tudunk rugalmasak lenni. Minden esetben egyedi ajánlat kerül meghatározásra. Az egyedi kedvezmények kizárólag a borászati szektor szereplői által vehetők igénybe. Érdeklődj az alábbi űrlapon!
 
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem