Akkor induljon 2019! Összeolvad a Borketing.hu és a Bormarketing 1x1

közzétéve: 2019. január 04., péntekBlog

Rendkívül komoly bormarketing tartalom fog nyilvánosságra kerülni ezzel a fúzióval, úgyhogy nagyon figyelj, mert olyan tudást szerezhetsz az elkövetkező hónapokban, amiért rendes esetben keményen fizetned kellene.

  Két évvel indulása után úgy döntöttem, hogy megszüntetem a Borketing.hu oldalt. Nincs semmi nagyívű történés a háttérben, csak egyszerűen nem volt annyi energiám a működtetésére, amennyit igényelt volna, és így persze a várt haszon is egyre kevésbé volt összhangban a befektetett munkával. Próbáltam jó pár kört futni hivatalos szerveknél plusz energiáért, forrásért, de hát édes Istenem... mindegy, aki ismeri a "szerveket", tudja miről beszélek.

  A lényeg, hogy szabad szemmel jól látható mennyiség jött össze olyan tudásanyagokból, melyeket vétek lenne fiókban tartani. Úgy döntöttem hát, hogy legyen közkincs. Hátha ezzel is tudok kicsit segíteni a hazai bormarketing fellendülésén.

 

De mit rejt a Borketing tudásanyag?

  Hogyan is fog ez történni? A következő hetekben, hónapokban sorra közzéteszem a Bormarketing1x1 oldalon azokat a tudásanyagokat, melyekért eddig fizetni kellett a Borketing.hu oldalon. Lesznek külföldi, és hazai esettanulmányok sikeres marketing akciókról, kielemezve és kiemelve a lényeget, lesznek bianco kampánytervek különböző aktivitásokra, amelyekbe beillesztve a saját "változóidat" bármikor sikeres kampányt bonyolíthatsz le, és amire a legbüszkébb vagyok (és nem magamra vagyok büszke, hanem a közösség erejére), lesznek megvalósult sikeres hazai kampányok leírásai is számokkal. olyan aktív bormarketingesektől, akik nem irigyek saját munkájukra, és szívesen megosztják azt másokkal is.

  Ha nem akarsz lemaradni egyetlen anyagról sem, akkor iratkozz fel a hírlevélre, mert mindig kiküldöm majd, ha megjelenik egy. (A feliratkozással együtt megkapod az ajándék bormarketing mankót is a következő évi marketing terved elkészítéséhez)

 

feliratkozom

 

  Az első anyag napokon belül megjelenik. Mindenkinek azt tanítom, hogy óvakodjunk a közhelyektől, úgyhogy: Gyere, tarts velem, és tanuljunk együtt! Nem bánod meg! :)

 

Szólj hozzá Te is!
0 hozzászólás
Belépés más szolgáltatásokban élő regisztrációval
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem