Mi az a Rapid Business?

​A Rapid Business a SALES&MORE üzleti konferenciája, ahol egy jól szervezett tematika segítségével új kapcsolatokat teremthetnek a meghívott partnerek. Megfigyelve a piacon található üzleti találkozókat, a cég arra törekedett, hogy optimalizálja a rendezvényen megjelent személyek és a lehetséges megismerkedések arányát.

 

 

Milyen lehetőséget kínál a rendezvény a borászoknak?

  A jelentkező borászok közül kiválasztásra kerülnek azok, akiknek lehetőséget adnak a rendezvény szervezői, hogy bemutathassák boraikat ennek a kifejezetten üzletemberekből álló kiemelt célcsoportnak. A rendezvényen a bemutatkozó borászat rendelkezésére áll fél óra a bemutatkozásra, akár projektor haszálatával, továbbá biztosítanak két főre belépőt, kóstoltató asztalt, poharakat és jeget.
  A legtöbbször az InterContinental Hotelben megrendezésre kerülő eseményen lehetőség van szórólapok, és rollup kihelyezésére is, továbbá egy plusz adalék: a kóstoltató borászat részt vehet a rapid üzleti beszélgetésekben, ahol konkrét partnerekre és üzletekre találhat.
 

Mennyibe kerül mindez?

  A rendezvényen való részvétel, a bemutatkozó és a rapid üzleti megbeszélések díjtalanok, illetve az elkóstoltatott borok értékének megfelelőek. A helyszínen eladott borok, illetve a helyszínen felvett rendelések értékének 20%-a jutalékként kerül felszámolásra. 
 

Ajánlott felkészülés.

  Cégekről lévén szó hasznos, ha konkrét csomagajánlatokkal érkezel. A helyszíni eladásokat érdemes úgy ösztönözni, hogy az ajánlatokat, melyeket viszel, csak aznapra érvényesíted, így presszionálod a partnert, hogy ha nem veszi meg, vagy legalább nem rendeli meg azonnal, akkor lemarad róla.
 

Időpontok

2016. december 12. Demeter Borászat
2017. január 24. Polgár Pincészet
2017 február 28. Liszkay Borkúria
2017 május 30. Petrény Borászat

 

Ha érdekel ez a megjelenési lehetőség, akkor jelentkezz az alábbi űrlapon!

PW CMS 1.4.6 · Adatvédelmi irányelvek · Visszajelzés küldése
A weboldal cookie-kat használ. Adatvédelmi irányelvekértem